2018. Év Sportolója Gála 2019-02-15

Megtisztelő volt, hogy az Erőműhely is képviseltethette magát a 2018. Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban. A hazai sportélet színe-java, jó néhány külföldi nagyság, a sikeres jelen és a dicsőséges múlt találkozott ezen a napon. Szoros verseny alakult ki szinte minden kategóriában, de az este vitathatatlanul, az első magyar téli olimpiai aranyérmet szerző férfi gyorskorcsolya válogatottról szólt.

 


Az év edzője, az év csapata, és Liu Shaolin Sándor személyében az év férfi sportolója címet zsákolhatták be. Fiatalok, tehetségesek, céltudatosak, a munka iránti maximális alázattal és mindezt szerényen előadva, nem kérdés, hogy a díjak a legjobb helyre kerültek. Különleges, minden sportszerető számára felejthetetlen élmény volt ez a pár óra. Végig, szinte kézzelfogható vibrálás volt a levegőben, amit a megszámlálhatatlan edzés, a lemondás, a sikerek és kudarcok, a hit és az állhatatosság teremtett meg és ami jellemző, ha sok kiváló ember kerül egy fedél alá. Külön öröm, hogy legrégebbi és legstabilabb támogatónk, az Eisberg Hungary is egyre közelebb kerül az élsporthoz, ami picit talán az Erőműhely csapatának és munkájának is köszönhető.


Az Ő nevükben is gratulálunk minden díjazottnak, jelöltnek, edzőiknek és a teljes stábnak, akik mögöttük állva segítik sportolóink - egyébként kőkemény - Út-ját.

OSU!!

 

Kommentek