Egészséges táplálkozás - Sikeres versenysport 2019-03-27

Az Eisberg és az Erőműhely közös kezdeményezése, az "Egészséges táplálkozás - Sikeres versenysport" kampány keretében remek kapcsolatok alakultak ki eddig is az ökölvívó, a labdarúgó és karate szakosztályokkal, akikhez a közelmúltban csatlakozott a judo is. Jártunk már náluk edzőtáborban, most pedig az év egyik legrangosabb cselgáncs eseményére, a XXI. Hungarian Masters Open versenyre voltunk hivatalosak.

 

 

Aki úgy gondolja, hogy "öreg ember" nem vén ember, - jól gondolja ☺

 

 

Olyan csörtéket, harci szellemet és elnyűhetetlenséget láthattunk, ami kapcsán bizony sok fiatal, ereje teljében lévő sportoló is elgondolkodhat...

 

Kiváló hangulat, különleges atmoszféra és a harci művészetek iránti alázat lengte be a csarnokot Százhalombattán, ráadásul a kilátogató közönség, a sportág igazi titánjainak szoríthatott ezen a szombaton.

 

 

 

 

Külön öröm és megelégedettség, hogy az Eisberg standjának most is nagy sikere volt. Versenyzők, kísérők és természetesen a nagyközönség tagjai sem maradhattak friss saláta, vagy green-drink nélkül. Voltak, akiket már ismerősként üdvözölhettünk, sőt olyanok is, akik az előző találkozás hatására kezdték beépíteni a táplálkozásukba a zöld levelek fogyasztását pl. turmixok formájában. Az Eisberg Hungary és az Erőműhely nevében mondunk köszönetet az MJSZ-nek, hogy törekvéseink mellé állva lehetőséget biztosítanak ilyen és ehhez hasonló eseményeken való megjelenésre!

 

 

Kommentek