Kezdő-középhaladó csoport indul Budapesten 2018-11-08

Az Erőműhely vezetése 2016 őszén úgy döntött, hogy a meglévő állománnyal dolgozza ki a saját, komplexitásra törekvő funkcionális edzésmódszerét és az új tagfelvételt határozatlan időre felfüggeszti.

Most telt le a határozatlan idő...

 

 

Úgy gondoljuk, hogy komplexitás terén igen sokat léptünk előre, főleg az öt évvel ezelőtti állapotokhoz képest, amikor jobbára a Fegyencedzés, a 'bell gyakorlatok és az akkor még gyerekcipőben járó Fegyencjóga tették ki edzéseink legjavát.
Az évek során folyamatosan bővítettük ismereteink tárházát, aminek eredményeként mára elmondhatjuk, hogy az SMR henger használata, a stability edzések, a kalapács (avagy macebell) gyakorlatok finomítása, a dinamikus erő és állóképességi feladatok rendszeres sulykolása, a Fegyencedzés elemeinek magas szintű elsajátítása mind rendszeresen részei az edzéseinknek.
A négy év alatt véglegesre kiforrt Fegyencjóga mellé belépett még három sorozat, ami igyekszik a jóga megszámlálhatatlan jótékony hatását a maximumra törekedve kiaknázni. Ebben az évben kezdtünk komolyan foglalkozni a jövő edzésmódszerének nevezett kötőszöveti (fascia) tréninggel és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az egyik legjobb kútfőből meríthetünk, ami (Aki) itthon elérhető és ami az egyes edzéstípusokat illeti.


Heti három edzés, évi két edzőtábor az ország tetején, a december végi évzáró nagy edzés, a különböző kihívások és versenyek, illetve a mindezekre való felkészülés jegyében hirdetünk most új tagfelvételt a Budapesti Madárfészek Ökölvívó Akadémián működő Erőműhely terembe (Újpest), ahová a következő 3 hónapban bárki jelentkezhet, aki érzi magában, hogy a fent leírtakkal azonosulni tud.


Mivel átjáróházat semmiképp nem szeretnénk, úgy gondoltuk, hogy az első két hét tréningjei ingyenesek a jelentkezőknek, ami elegendő lehet, hogy eldöntsd, kell-e ez Neked, ill számunkra is, hogy lássuk, tudunk-e, szeretnénk-e hatékonyan együtt dolgozni a továbbiakban.


Gyere, gyertek, csináljuk!
+36 30 989 0205
Szecsei Szilárd

Kommentek