6. Spártai Százas 2019-11-25

Tökéletesen sikerült a szombat.
Mindkét versenyzőnk odatette magát így az év végére (is), mindketten büszkék lehetnek magukra, ahogy mi is rájuk.

 - Ilduska a tavalyi eredményén egy órát javítva lett 7. a lányok 22 fős mezőnyében, illetve 30. összetettben, a kicsivel több, mint 100 induló közül. Ami viszont a legfontosabb, hogy a korábbi versenyek a teljesítésről, a frissítés beállításáról, a körülményekhez való igazodás gyakorlásáról és minden egyébről szóltak, ami az ilyen irgalmatlan távok megtételéhez szükséges. A szombati, Margitszigeten behúzott 19 kör (100 km) pedig már a tökéletesen megtervezett stratégiáról, iramról, az álmok elérhető közelségbe kerüléséről, a csupa nagy betűs ultrafutó versenyzővé válásról.

- Roli, akinek az egész éve már előre vetítette a fent leírtakat, remek formában kezdte az erőpróbát, stabil 2. helyen "utazott"4:30- 4:40min./km-es brutál tempóval.
A verseny 2/3-ig tartotta is előkelő pozícióját, végül a 3. helyen ért célba.
Az óramű pontosságú frissítés, a verseny minden percének megtervezése és végrehajtása, a fegyelem és figyelem egyhegyű koncentrálása már védjegyévé vált és kijelenthetjük, hogy 2019-ben nevet szerzett magának az ultra futók világában. Nem is akármilyet...
Ez utóbbi egyébként mindkettőjükről elmondható, ami azért nagy dolog, mivel még mindig új húsnak számítanak ebben a különleges világban.

Köszönet a munkájukért, amivel nem csak a futó egyesületük, de a mi hírünket is öregbítik. Köszönet mindenkinek, aki kilátogatott szombaton és buzdítással, együtt futással, vagy "csak" a jelenlétével átlendítette őket a holtpontokon. Köszönet fő támogatónknak, az Eisberg Magyarországnak, aki mindig és mindenben mögöttünk áll.

Szívből gratulálunk, jó pihenést, gyors regenerálódást és minden jót kívánunk a továbbiakban is!
OSU!!

Kommentek