Felhasználási feltételek

 

Az Erőműhely SE ("Erőműhely") jelen honlapját ("honlap", "weboldal", www.eromuhely.com) minden látogató saját felelőségére látogatja és a böngészés egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A  honlap, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Erőműhely SE jogosult. Az Erőműhely előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni.

 

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

 

A Honlapon, illetve azzal összefüggésben használt valamennyi szövegen, videón, képen és más tartalmon, továbbá az e tartalmak rendszerezésével és kiválasztásával kapcsolatos képi és technikai megoldásokon fennálló valamennyi szellemi alkotáshoz fűződő jog - különösen, de nem kizárólag szerzői és védjegyjogok, a doménnevekhez fűződő jogok valamint a know-how - kizárólagos jogosultja az Erőműhely SE.

 

A Honlapon található bármely tartalom kereskedelmi célból megvalósuló, online, illetve bármely digitális vagy analóg adathordozó útján (pl. CD, DVD, BLUE-RAY, HD-DVD, VHS, MINI-DV kazetta, stb.) történő felhasználása, így különösen forgalomba hozatala, illetve bármely formában történő terjesztése vagy értékesítése szigorúan tilos.

 

Az Erőműhely SE a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

 

Az6 Erőműhely SE fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

 

Erőműhely SE