Eisberg és a Judo 2018-12-14

A Magyar Nemzeti Sportközpontok mátraházai komplexuma már szinte második otthonunk, ahol mindig szeretettel és maximális együttműködéssel várnak minket, ill. ahol ezen a hosszú hétvégén az ifjúsági, junior és U23-as judo válogatott tréningezett.

 

 

Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy végignézhettünk és fotózhattunk egy két órás, kőkemény technikai és erőnléti edzést, ami már önmagában is óriási élmény.

 

A legjobb érzés azonban utána jött, mikor az izzadságban úszó fiatalok és szigorú edzőik élvezettel fogyasztották a frissen készített zöld turmixokat és Eisberg salátákat, amik szemmel láthatóan azonnal "vérré váltak" bennük :-)

 

Az Eisberg Hungary ez év elején tűzte zászlajára a verseny sportolók bevonását a green drink tesztelésbe, miután hobbisták körében már igen nagy népszerűségnek örvend ez a gyümölcsökből, vízből és jó sok zöld levélből készülő finom-frissítő és lúgosító hatással bíró ital.

 

A salátázás öröm, a zöldségek a legjobb tiszta vegyértékek-fogalmazott egyszer egy termesztő kollégánk, ami ilyen fokozott igénybevételnek kitett fiatal szervezetek esetében hatványozottan igaz.

 

Köszönetettel tartozunk Olláry Péter Úrnak, aki koordinálta és segítette kitelepülésünket, valamennyi edzőkollégájának a rugalmas együttműködésért, a srácoknak és lányoknak az élményért, amit edzésmunkájukkal adtak, az edzőtábor vezetésének és személyzetének a szuper feltételek biztosításáért.

 

Ismét jó kapcsolatokat sikerült építenünk olyan szakemberekkel, akikkel fél szavakból értettük egymást.

 

A következő év is tartogat jó néhány nemzetközi cselgáncs versenyt hazánkban, ahol - reményeink szerint - folytathatjuk és kiterjeszthetjük küldetésünket, ami a zöld rendszeres fogyasztását és ennek számtalan előnyét hivatott megismertetni.

 

Kommentek