ErőműHely sikerek a 6 órás Ultrafutó Bajnokságon, Szekszárdon 2019-03-12

Szuper verseny alakult ki a hét végén a 6 órás ultra magyar bajnokságon. Bizakodva, már nem "csak" a teljesítésért mentünk Szekszárdra és ez a bizakodás nem is volt alaptalan.

 

A magyar ultrafutás elitje jött össze ezen a szeles, hűvös reggelen, hogy eldöntsék, a magyar bajnoki cím sorsát.

Ketten indultak Erőműhelyes színekben és okkal lehettünk büszkék rájuk a verseny folyamán végig. Egyenletes tempó, tökéletesen sikerült formaidőzítés, kiforrt frissítés és komolyabb holtpont nélküli futás, ami az alábbi eredményeket hozta:

 

Balogh Ilduska a 6 órás egyéni csúcsát 8 km.-rel megdöntve, 58,904 km.-t teljesítve 10. lett a lányok 21 fős mezőnyében, a nyílt futamban.

 

Csomai Roli szintén eddigi élete Futását produkálva, 76,6 km.-t lenyomva lett 3.(!) és állhatott dobogóra a fiúk nyílt futamában.

 

Ezek itt tények és adatok. Viszont ott lenni, a versennyel együtt lüktetni, látni drámákat, sikereket és legfőképp a mieinket ilyen magabiztos fizikai és lelki állapotban... nos ez megunhatatlan :-)

 

 

Gratulálunk és köszönettel tartozunk támogatóinknak, kiemelten az Eisberg Hungary-nek, valamint sporttársaknak, családtagoknak és mindenkinek, aki tolja és irányban tartja a "szekerünket". Mindig is hittük, hogy ez jó Út, amin járva igen sok munkát kell elvégezni, de az eredmény sem eddig, sem most nem maradhatott el.

 

Nagy gratula még egyszer és mivel száz szónak is egy a vége (vagy kettő):

Hajrá Erőműhely!!

 

További képek a versenyről galériánkban!

Kommentek