Suhanj! 6 versenybeszámoló

Az idei UTH terepverseny alvásmentes éjszakai fiaskójából okulva ezúttal szombaton kiemelt hangsúlyt fektettem a pihenésre, alvásra. Ennek ellenére nem voltam teljesen fitt, a hajnal is elnyomott, de nem szakadt be a pulzusom, így végső soron ezt a feladatot szépen hoztam.

Olvass tovább
2020 évnyitó vacsora

2020 évnyitó vacsora. Rendben vagyunk. :-)

Olvass tovább
Judo - Eisberg

Egyre szorosabbra fonódik a kapcsolat, ami mindkét fél örömére szolgál.
Legújabb állomása -még az ünnepek előtt- Mátraháza volt, ahol az utánpótlás válogatott készült nagy erőkkel a nemzetközi tatamikra.

Olvass tovább
Budapest Maraton 2019 értékelés

Az Erőműhely fennállása óta a legkomolyabb felkészülés és létszám (17 fő) ami meghatározta ezt az ikonikus versenyt részünkről. Hogy rögtön a végén kezdjem, így a verseny után egybehangzó vélemény: folytassuk a közös futásokat, tűzzünk ki gyakrabban ilyen és hasonló megmérettetéseket- célokat, lovagoljuk meg ezt a lelkesedés hullámot :-)

Részemről köszönöm, meg is vagyunk, amit szerettem volna, azt megkaptam, megkaptuk.

Olvass tovább
"A judosok mocskos erősek"

Közhely, de mint ilyen, ez is igaz. És igaz  nem csak a sportolóikra, de a Magyar Judo Szövetségre is, aki idén 5. alkalommal tudta megrendezni a Judo Budapest Grand-Prix nemzetközi versenyt a Papp László Budapest Sportarénában, 81 ország  545 versenyzőjének és a három nap alatt kilátogató 15 000 szurkolónak a legnagyobb megelégedésére.

Olvass tovább
Egészséges táplálkozás - Sikeres versenysport

Az Eisberg és az Erőműhely közös kezdeményezése, az "Egészséges táplálkozás - Sikeres versenysport" kampány keretében remek kapcsolatok alakultak ki eddig is az ökölvívó, a labdarúgó és karate szakosztályokkal, akikhez a közelmúltban csatlakozott a judo is.

Olvass tovább
ErőműHely sikerek a 6 órás Ultrafutó Bajnokságon, Szekszárdon

Szuper verseny alakult ki a hét végén a 6 órás ultra magyar bajnokságon. Bizakodva, már nem "csak" a teljesítésért mentünk Szekszárdra és ez a bizakodás nem is volt alaptalan.

Olvass tovább
2018. Év Sportolója Gála

Megtisztelő volt, hogy az Erőműhely is képviseltethette magát a 2018. Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban. A hazai sportélet színe-java, jó néhány külföldi nagyság, a sikeres jelen és a dicsőséges múlt találkozott ezen a napon. Szoros verseny alakult ki szinte minden kategóriában, de az este vitathatatlanul, az első magyar téli olimpiai aranyérmet szerző férfi gyorskorcsolya válogatottról szólt.

Olvass tovább