Suhanj! 6 versenybeszámoló

Az idei UTH terepverseny alvásmentes éjszakai fiaskójából okulva ezúttal szombaton kiemelt hangsúlyt fektettem a pihenésre, alvásra. Ennek ellenére nem voltam teljesen fitt, a hajnal is elnyomott, de nem szakadt be a pulzusom, így végső soron ezt a feladatot szépen hoztam.

Olvass tovább
Erőműhely Nou Camp

Keddre kész, tehát terem avató/szentelő edzés 18:30-tól.

Olvass tovább
2020 évnyitó vacsora

2020 évnyitó vacsora. Rendben vagyunk. :-)

Olvass tovább
Judo - Eisberg

Egyre szorosabbra fonódik a kapcsolat, ami mindkét fél örömére szolgál.
Legújabb állomása -még az ünnepek előtt- Mátraháza volt, ahol az utánpótlás válogatott készült nagy erőkkel a nemzetközi tatamikra.

Olvass tovább
2019 utolsó edzése az Erőműhelyben

A szokásos évzáró nagy edzés, 4 órában.
Technika, állóképesség, erő, kitartás. Mind fejleszthető és fejlesztendő tulajdonság, amit időnként tesztelni szükséges.
 

Olvass tovább
6. Spártai Százas

Tökéletesen sikerült a szombat.
Mindkét versenyzőnk odatette magát így az év végére (is), mindketten büszkék lehetnek magukra, ahogy mi is rájuk.

Olvass tovább
Budapest Maraton 2019 értékelés

Az Erőműhely fennállása óta a legkomolyabb felkészülés és létszám (17 fő) ami meghatározta ezt az ikonikus versenyt részünkről. Hogy rögtön a végén kezdjem, így a verseny után egybehangzó vélemény: folytassuk a közös futásokat, tűzzünk ki gyakrabban ilyen és hasonló megmérettetéseket- célokat, lovagoljuk meg ezt a lelkesedés hullámot :-)

Részemről köszönöm, meg is vagyunk, amit szerettem volna, azt megkaptam, megkaptuk.

Olvass tovább
Beszámoló a 2019-es tatai edzőtáborról

Tata.

Fogalom a magyar sportéletben, főként a válogatott keretek köreiben, ahol számtalan olimpiai bajnokunk készült hosszú heteken, hónapokon át a soron következő megmérettetésre.
A komplexumot a múlt század közepén(!) adták át és máig a leginkább ikonikus helyszínnek számít sportolói berkekben, amit indokol a csodálatos környezet, a tábor felszereltsége és az itt dolgozók mentalitása.

Olvass tovább